Vloeren bij Houseconcept

Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding als het gaat om vloeren. Zorgvuldig geselecteerde vloeren van goede kwaliteit die overigens ook sterk in smaak vallen. Een goede vloer moet onderhoudsvriendelijk zijn maar ook tegen een stootje kunnen.

De vloeren die wij u kunnen aanbieden zijn niet alleen akoestisch en thermisch maar ook stijlvol om elke omgeving goed te kunnen vullen. We helpen u graag in uw keuze tussen natuursteen, hout, beton, laminaat, tegels of zelfs vloer op bestaande vloer.

Maatwerk

Elk project is voor ons uniek. Daarom maken we graag tijd om met u te praten. Met een aanpak en expertise op maat is uw project in goede handen bij Houseconcept.

Kwalitatief

U kan erop rekenen dat we enkel met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken aan de slag gaan. Wij willen dat u tevreden blijft en lang kan genieten van uw omgeving.

Budgetvriendelijk

Een charmante of stijlvolle woning hoeft niet altijd duur te zijn. Samen vinden we de juiste oplossing op maat van uw budget zonder comprommissen te sluiten op kwaliteit.

Veel ervaring, met verschillende merken.